Kat och hundarna

Alla inlägg den 9 september 2010

Av KAT - 9 september 2010 10:22

Ehh var börjar jag? Här tror jag;

I tisdags var jag på Candle lite party och handlade härliga ljus för måååånga pengar! Tur att jag inte har en sambo hemma som gnäller:) För plånboken blev ganska tom efter shoppingen! Men det blir härligt doftande gott med fina ljusstakar i höstmörkret hemma.

  

Man doftar/luktar på ganska många olika sorters ljus på en sån där kväll, så när jag kom hem kände jag lukter i näsan hela tiden. På morgonen efter ringde min väckarklocka 06.00 och vad gör jag?? Jo, stänger av klockan och somnar om. Så fantastiskt skönt!! Vaknade 08.40 Ehh, vad hände??? Brukar man inte vakna till och ha en känsla att man har försovit sig? Nej nej inte jag inte! I panik messar jag min kollega och skriver att jag blir liiiiite sen  

Men jag undrar vad dessa ljus innehåller för på natten vaknar jag till av sjuka drömmar! Speciellt en dröm kommer jag ihåg och i den drömde jag att jag hade tre bröst!! Eftersom jag hade tre stycken så hade jag stora problem att hitta en BH på marknaden. En riktig stress dröm med andra ord!

Ska aldrig mera lukta på ljus innan läggdags, jag vill ju inte ha tre pattar!!! Usch!


  

Igår tränade jag igen och herregud vad vi körde kondition.

Igår hade vi brandmannen Jörgen hela passet. Vi sprang och vi sprang och vi sprang sen sprang vi lite till! Backe upp och backe ner.

Mixat med övningar där vi stannade i löpspåret allt i från armhävningar till utfall framåt och bakåt! Bakåt var faktiskt svåra att göra. Men skam den som ger sig?

Sen i mitten av passet skulle vi köra intervaller i en uppförsbacke.

Detta skulle vi göra 5 gånger, satan i gatan tänkte jag hur ska detta gå utan att döööö?

Men min mentala förberedelse verkar ha funkat för jag tog inte ett enda gåsteg under intervallerna!! Jag är såååå nöjd med mig själv att jag klarade detta! I förra omgången innan sommaruppehållet så klarade jag inte att springa hela backen upp men nu grejade jag det  

Inte nog med det vi fortsatte springa hemåt efter dessa intervaller och jag grejade det också!

Summan av kardemumman på detta pass var att vi hamnade på cirka 7 km löpning igår!!

Damn I´m good  

Då gäller det att käka bra......

  

Och det försöker jag att göra!!

Fast ikväll ska jag gå till Hoa-Hoa Dahlgrens nya krog på Bondegatan som precis har öppnat och mumsa i mig en massa god mat!

Han har öppnat krogen med Liam som är en ingift släkting till mig och hon är grym på thaimat. Kan det bero på att hon kommer från Thailand?

Det ska bli otrolig gott och med trevligt sällskap så blir kvällen lyckad....

  









Katarina Thorén

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

För ett år sen hände detta

Klickbart

Läsvärda bloggar

Må bra saker

Hundbloggar

Instruktörer

Låsta inlägg

Detta har vi gjort

Äldre inlägg

Antal läsare sedan v.40 -10

Website counter

Ovido - Quiz & Flashcards