Direktlänk till inlägg 28 juni 2011
1-2 tomater
2 nektariner
125 g salladslök
500 g lammfärs
250 g soyabönor
2 msk tomatpuré
1 krm cayennepeppar
250 g pasta (penne, fusilli)
5 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
2 tsk spiskummin
Salt & svartpeppar
Koka upp 3 liter vatten + 1 tsk salt till pasta & bönorna
Grovhacka 1-2 tomater och 2 nektariner.
Skölj och strimla salladslöken
Bryn 500 g lammfärs och 2 msk tomatpuré på hög värme i 7 min.
Krydda med 1 krm cayennepeppar och salt
Koka 250 g pasta. Tillsätt 250 g soyabönor när 2 minuter återstår.
Blanda ihop olivolja, balsamvinäger, spiskummin, salt & svartpeppar i en bunke.
Lägg pasta och soyabönorna på ett stort fat och blanda med dressingen.
Lägg på färsen och toppa med tomat, nektarin och salladslök.
Klart!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 | ||||||
|